Forresten...

Mit træningsprogram

Jeg prøver ihærdigt at finde overskuddet frem og det er faktisk også lykkedes umådeligt godt de seneste par uger. Både Fitness World OG løbeskoene er blevet brugt flittigt og jeg føler virkelig at en lille løbetur og/eller lidt styrketræning, virkelig er med til at booste min energi! Det er virkelig en af de største grunde til hvorfor jeg elsker at træne – fordi jeg får energi men selvfølgelig også for udseendet samt konditionens skyld. Jeg har aldrig forstået folk der har været sådan helt oppe og køre over at træne og jeg har altid (i smug) tænkt: Jaja, det er godt med dig, der er jo INGEN der elsker det!
Men når man først kommer over det der stadie hvor det er en sur pligt, så er det altså noget af det fedeste! Og nej, det er ikke altid fedt at hoppe i løbeskoene her i kulden, men når det er gjort, og man er færdig – så er det den fedeste følelse.

I går, tog jeg i Fitness World og den stod både på løb og styrketræning, og jeg tænkte at jeg lige ville dele mit træningsprogram med jer (hop endelig på det, hvis det lyster)

  • Løb: 3 km på løbebånd med 1,0% hældning
  • 4x 30 mavebøjninger
  • 3x 1 min. planke
  • 10 min. intens cykling
  • 3 min. med hulahopring
  • 3x 15 squats

OBS: jeg kører stortset aldrig efter det samme træningsprogram da jeg godt kan lide at træningen varierer lidt, så lad mig vide hvis i er interesseret i flere rutiner som i måske selv kan følge?

10850397_10205178118634119_764933304_n(Det skal lige siges at billedet er taget FØR træningen, jeg er ikke tilhænger af man skal se godt ud når man træner!! Nej, håret skal væk fra ansigtet og det skal helst være uden alt for meget makeup(aller helst uden makeup) – dog gider jeg ikke at fjerne makeup hvis jeg kommer direkte fra skole eller lign. 😉 )

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forresten...