Månedens favoritter // November

Ting i ikke vidste om mig

Vi starter dagen ud med en lille faktaboks på bloggen, er i klar?

3….2…1
_____________________________________________________________________________________________________________

1. Jeg har en svaghed for kinderæg og hvis det stod til mig, kunne jeg proppe dem i mig, i lange baner, til mine dages ende.

2. Min yndlingsfarve er lyserød, dog ikke når det kommer til tøj, der er det en sjældenhed i mit tøjskab (faktisk ikke-eksisterende) red.: pånær mht. løbetøj(!)

3. Jeg har et dværghamster, som jeg købte i maj måned (lidt atypisk for en 19-årig pige måske), og så har jeg to katte.

4. Hænger lidt sammen med ovenstående – jeg elsker dyr, som i: virkelig inderligt elsker – og jeg har haft et hav af dem (alt fra marsvin til fisk og frøer)

5. Jeg laver mærkelige lyde i søvne – hvilket jeg nu kan konstaterer efter at have brugt en app der optager når man snakker i søvne (jeg snakker ikke, jeg laver lyde..)

6. Jeg bor i gå-afstand til Brugsen og har derfor til vane for at være ekstrem nærrig med hensyn til køb af indkøbsposer, fordi: “jeg bor så tæt på! det kan jeg sagtens have i hænderne!” Hvilket ofte ender ud i fortovsulykker ala smadret creme
Frais og meget rystede cola’er…

7. Jeg ved ikke hvad fremtiden bringer eller hvad jeg skal efter gymnasium. igår fik jeg idéen om en højskole, imorgen vil jeg sikkert på safari i Afrika eller leve livet som dykker i Thailand.

8. Mit yndlings makeup mærke er MAC, jeg ejer dog kun en enkelt ting derfra = jeg ved godt hvad jeg ønsker mig i julegave

9. Jeg elsker lange gå-ture i skoven (lyder mest af alt som noget fra en dårlig dating profiltekst, men bare rolig jeg er optaget… Med mindre du hedder Francisco Lachowski og er 1,85 høj model fra Brasilien (bonus info: ultimative celeb-crush siden 2009)

10. Jeg kan ikke sove med makeup, jeg kan bare ikke, jeg HADER det. Uanset hvor fuld jeg er når jeg kommer hjem fra byen, så er det det eneste der skal gøres, med mindre jeg ikke kan huske hvordan jeg endte i min seng dagen efter og vågner op med en splint i røven og bræk i håret, så er makeuppen mit mindste problem (længe leve 10. Klasse galla forresten)

_____________________________________________________________________________________________________________

IMG_8991.JPG

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månedens favoritter // November