Mange bolde i luften

En lille anbefaling

Skærmbillede 2014-10-10 kl. 14.44.51

Jeg har faktisk aldrig været typen der har læst ekstremt mange bøger. En gang imellem hvis jeg er blevet fanget af en god bog, så har jeg nydt at læse den, men det har aldrig være ‘min ting’ dét at læse, indtil for nylig, da jeg faldt over John Greens roman; The Fault In Our Stars (ovenstående citat er desuden også taget direkte fra bogen). De fleste af jer har nok enten set filmen, eller i det mindste bare hørt om den, men jeg siger jer, læs bogen! Det er min ultimative yndlingsbog (til trods for min hidtil lave interesse i bøger). Emnet er deprimerende, ja, en kræft-syg pige og alt det der, men bogen er samtidig skide sjov, opmuntrende, deprimerende og ekstrem rørende – alt dette på én og samme tid. Jeg tudede min røv i laser, da jeg læste den og dét har jeg godt nok aldrig oplevet at en fucking bog(!?) kunne gøre ved mig. Det er sikkert bare mig der er lidt bagud og først nu er kommet ind i en hel ny verden hvor mulighederne for at dvale hen i en helt anden verden har åbnet sig for mig, og jeg nyder det, hvor nørdet det end må lyde.
Jeg tror det har meget at gøre med at det med at læse en bog, har tit været noget som vi gjorde i folkeskolen og der var det aldrig bøger der var specielt interessante og det endte egentlig altid med at dagen før man skulle gennemgå bogen i klassen, skimmede man den lige igennem og tænkte at det var fint nok at man kun havde læst 25 sider. Bøger har nok altid været lig med lektier i mine øjne, og derfor var det altså ikke ligefrem dét jeg gad at bruge min tid på i 7. klasse hvor man i langt højere grad gik op i hvordan håret sad end hvordan hele verden situationen så ud (Ja, jeg er nok ikke den eneste der havde det sådan i 7. klasse vel?)
Men jeg er i hvert fald blevet bidt af bøger nu og jeg kan kun anbefale jer at læse bogen og som en rigtig bog-nørd ville sige det; så er bogen bedre end filmen! (selvom filmen skam også er god!) Det er en bog der virkelig sætter ens liv i perspektiv og den får dig til at tænke over livet og hele tilværelsen. Absolut værd at læse!

10728666_10204713267333127_1134306983_n

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mange bolde i luften