Ice-coffee talk

Jeg elsker ÆGTE pels

…men jeg køber det ikke

Ægte pels er nok noget af det smukkeste i mine øjne, men jeg elsker dyr og jeg kan ikke se nogen grund til at slå et dyr ihjel udelukkende på grund af at vi gerne vil have deres pels hængende om halsen. Jeg er ikke vegetar og er derfor ikke sådan helt fanatisk omkring dét at slå dyr ihjel, jeg mener at kød er en vigtig del af vores kost og det er noget som de fleste af os har behov for. Så når en ko bliver slagtet, er det i orden fordi vi spiser dens kød, så i mine øjne er der ikke noget galt i at have ægte ko-skind da dyret bliver slagtet til fordel for at vi kan få noget kød i kosten. Dét der tænder mig fuldstændig af, det er f.eks. ved ræve- og minkpelse. At pelsen (i nogle tilfælde) blivet flået af et levende dyr, dét er jeg stærk modstander af. Jeg er stærk modstander af at folk slår ihjel for sjov.
Men samtidig er jeg ikke fanatisk om det og jeg er ikke typen der render rundt med løftet pegefinger og skal til at belærer mine venner og veninder om at de altså ikke må gå med ægte pels, for jo, gu fanden må de da det, hvis det er dét de har lyst til. Det har jeg bare ikke lyst til og derfor har jeg taget et valg, et valg om at jeg ikke gider at eje ægte pels.

Men det er sgu da lidt svært når man faktisk elsker pels ik? Så derfor benytter jeg mig flittigt af falsk pels. kvaliteten er selvfølgelig ikke helt som den ægte, men jeg har fundet en side hvorfra jeg både har en fake-pels-jakke og et par fake-pels-sutsko og der er kvaliteten i top, til trods for at det faktisk er falsk pels! Skærmbillede 2014-09-24 kl. 17.31.31

Dette er min FALSKE sølv-kanin pels (altså, de har prøvet på at efterligne en sølvkanin pels) den er 100% falsk men dejlig varm og stor!

Den rigtige pels lader jeg dyrene gå med for dem selv 😉

 

3

  • Rene

    Der er noget elegant og sexet overpels til kvinder

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Kan man få lov til og se den i fuld figur? Og evt navnet på butikken du har købt den i 🙂 fedt du støtter op om dyrene på den måde 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ice-coffee talk