Min helt egen stue

Makeup gør dig frisk?

Kender i det? man har ligget syg i nogle dage og er ved at være godt træt af at ligge på sofaen og have ondt af sig selv, så man beslutter sig for at: “NU skal jeg være rask”… Så man smider lidt makeup i fjæset og tænker: “Hey, jeg har det sgu da meget godt!?” lige indtil man mærker efter og knækker sammen på sofaen i fosterstilling. Ja, det er status lige pt. Jeg har det væsenligt bedre end de forrige dage, men er stadig helt afkræftet.. fuck hvor er det pisse irrirtende mand. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg føler ofte at jeg bliver mere frisk hvis jeg tager makeup på? Det hjalp dog slet ikke denne gang, men jeg har tit prøvet at jeg blev mere frisk fordi jeg fik taget lidt mascara på? Er jeg den eneste der har det sådan? Det er måske bare mig der er underlig, men det hjalp i hvert fald ikke denne gang, selvom det da var et forsøg værd.

Så under dynen med mig og nu venter jeg på at min søde veninde kommer og passer mig. Jeg skulle ellers have været til 18-års hos en veninde, men det kan jeg vidst godt glemme alt om.

10607990_563184610474897_2066102668_n

Follow my blog with Bloglovin

2

 • Sophie Spetzler

  Åh! Hvor heldigt, det der med makeuppen, fungerer fandeme ikke rigtig for mig! 🙁 God bedring!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kathrine Brohus

   Nej, denne gang var det også lidt af en fiasko.. Jeg så kun frisk ud, men følte mig som en sæk rådne kartofler.. Men tak! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min helt egen stue